ΙΣΤΟΡΙΑ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

“Λιανολιά”
γηγενής Κέρκυρας
Mονοποικιλιακό

Ψάχνουμε αδιάκοπα και παθιασμένα για το πιστοποιημένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας που χαρίζει απόλαυση, μακροζωία και ευεξία σε όλους, καθημερινά!

Ένα θαυμάσιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που εξελίσσουμε κάθε μέρα!

ΙΣΤΟΡΙΑ/ΟΡΑΜΑ

Το χωριό μας, ο Άγιος Ματθαίος στην Κέρκυρα, είναι γνωστός για το ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό του. Εδώ, καλλιεργούμε τα δέντρα μας και ελέγχουμε προσεκτικά κάθε στάδιο από τους οικογενειακούς ελαιώνες μας μέχρι το τραπέζι σας για να σας χαρίσουν το φρέσκο χυμό τους, γεμάτο υγεία, πολυφαινόλες και πολύτιμα αντιοξειδωτικά.

Η καθημερινή φροντίδα μας για κάθε αιωνόβιο ελαιόδεντρο της ποικιλίας “Λιανολιά”, για κάθε ξεχωριστό καρπό που διαλέγουμε με το χέρι, εμπνέεται από την αφοσίωσή και το πάθος μας.

Δημιουργούμε κάθε προϊόν μας με υπερηφάνεια, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση αιώνων στην ελαιοκαλλιέργεια του τόπου μας, με την τεχνολογία και τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και διαδικασίες ελέγχου, προσηλωμένοι στην ευεξία και στην μακροζωία κάθε καταναλωτή που μας εμπιστεύεται. Και δεν σταματάμε να γινόμαστε καλύτεροι, κάθε μέρα.

ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΡΑ & ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

“Elia”, η φρουρός των ελαιώνων

Διακεκριμμένο μέλος της Ομάδας της “Olithea”, η “Ελιά” έχει ενεργό ρόλο στην καλλιέργεια και στην παραγωγή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας. Tίποτε δεν περνάει απαρατήρητο, τίποτε δεν μένει ασχολίαστο από την ημίαιμη Λαμπραντόρ που απολαμβάνει τη ζωή της στον ελαιώνα, έχοντας ξεφύγει με την υιοθεσία της από τον δρόμο όπου βρέθηκε.