Υγεια

Ζήστε περισσότερο,
γεμάτοι υγεία!

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θεμέλιο της Μεσογειακής διατροφής, έχει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών ιδιοτήτων που ωφελούν την υγεία σας, και σας χαρίζουν ευζωία και μακροζωία.

olithea-picture of packaging

decoration-bird-gold

100% χωρίς επιβλαβή trans-λιπαρά, πλούσιο σε πολυφαινόλες, φυσικά αντιοξειδωτικά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά συμβάλλει στην πρόληψη σημαντικών απειλών για την υγεία μας όπως Καρδιοπάθειες, Φλεγμονές, Διαβήτης, Παχυσαρκία, Alzheimer κλπ.

Υγεια/Οργανικη καλλιεργεια

Οργανική καλλιέργεια, όπως η Φύση

Η Φύση δεν χρησιμοποιεί χημικά, ούτε ψεκάζει με φυτοφάρμακα. Οι αυστηροί Διεθνείς κανόνες της Οργανικής Γεωργίας επιστρέφουν τις σύγχρονες καλλιέργειες στην φυσική τους μορφή.

decoration-olives-white

Ηealth claim (EU 432/2012)
Polyphenols received daily by a 20g olive oil intake contribute to the protection of blood lipids from oxidative degradation.

Θαυματουργές Πολυφαινόλες

Πολυφαινόλες του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ένα δώρο της Φύσης στην ανθρώπινη υγεία, ο κύριος λόγος που θεωρείται πραγματικό super-food. Είναι το βασικό συστατικό της διατροφικής του αξίας, της υπέροχης γεύσης του και το “εργαλείο” του για να σας προστατεύσει από τόσες πολλές ασθένειες. Kάποιες πολυφαινόλες βρίσκονται ήδη στις ελιές, άλλες σχηματίζονται κατά την ελαιοποίηση. Απολαύστε τες όλες, σε κάθε σταγόνα “Olithea”!

Οργανοληπτικός χαρακτήρας, ανθρώπινη αντικειμενικότητα

Oι προσωπικές απόψεις ειναι υποκειμενικές; Όχι, αν είναι ομαδικές απόφασεις εκπαιδευμένων ειδικών, όπως τα Διαπιστευμένα Πάνελ. Γι’αυτό και δεν αμφισβητούνται, γι’αυτό θεωρούνται απαραίτητες από τον διεθνή Κανονισμό για να πάρει ένα ελαιόλαδο τον κορυφαίο τίτλο “εξαιρετικό παρθένο”. Αποκλείονται τα σφάλματα και μετριούνται η ένταση της Πικρού, του Φρουτώδους και του Πικάντικου. Και η “Olithea” διαθέτει κορυφαία αποτελέσματα!

certification
health-acidity-percent

Οξύτητα χαμηλή,
υψηλή ποιότητα

Όλα τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα δεν “γεννιούνται” εξίσου …εξαιρετικά. Μια αποδείξη ποιότητας που τεκμηριώνεται και δεν αμφισβητείται είναι η Οξύτητά του. Πλέον το ξέρουν όλοι: όσο πιο χαμηλή η οξύτητα, τόσο καλύτερα για την γεύση, την αξία και η δύναμη ενός από τους πιο ισχυρούς χυμούς της Φύσης. Και ναι, εμείς στην Οlithea έχουμε 0,3. Mόνο!