Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θεμέλιο της Μεσογειακής διατροφής, έχει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών ιδιοτήτων που ωφελούν την υγεία σας, και σας χαρίζουν ευζωία και μακροζωία.
olithea-picture of packaging
Πολυφαινόλες του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ένα δώρο της Φύσης στην ανθρώπινη υγεία, ο κύριος λόγος που θεωρείται πραγματικό super-food. Είναι το βασικό συστατικό της διατροφικής του αξίας, της υπέροχης γεύσης του και το “εργαλείο” του για να σας προστατεύσει από τόσες πολλές ασθένειες. Kάποιες πολυφαινόλες βρίσκονται ήδη στις ελιές, άλλες σχηματίζονται κατά την ελαιοποίηση. Απολαύστε τες όλες, σε κάθε σταγόνα “Olithea”!
Oι προσωπικές απόψεις ειναι υποκειμενικές; Όχι, αν είναι ομαδικές απόφασεις εκπαιδευμένων ειδικών, όπως τα Διαπιστευμένα Πάνελ. Γι’αυτό και δεν αμφισβητούνται, γι’αυτό θεωρούνται απαραίτητες από τον διεθνή Κανονισμό για να πάρει ένα ελαιόλαδο τον κορυφαίο τίτλο “εξαιρετικό παρθένο”. Αποκλείονται τα σφάλματα και μετριούνται η ένταση της Πικρού, του Φρουτώδους και του Πικάντικου. Και η “Olithea” διαθέτει κορυφαία αποτελέσματα!
Όλα τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα δεν “γεννιούνται” εξίσου …εξαιρετικά. Μια αποδείξη ποιότητας που τεκμηριώνεται και δεν αμφισβητείται είναι η Οξύτητά του. Πλέον το ξέρουν όλοι: όσο πιο χαμηλή η οξύτητα, τόσο καλύτερα για την γεύση, την αξία και η δύναμη ενός από τους πιο ισχυρούς χυμούς της Φύσης. Και ναι, εμείς στην Οlithea έχουμε 0,3. Mόνο!