Ελληνική σαλάτα

Υλικά 

• 1 κριθαροκουλούρα

• 3 ντομάτες μεγάλες (ώριμες)

• 1 αγγούρι

• Ελιές

• 1 κρεμμύδι φρέσκο

• 100γρ φέτα

• ελαιόλαδο olithea

• Αλάτι, ρίγανη φρέσκια

 

Εκτέλεση 

1. Βρέχουμε ελαφρώς το παξιμάδι κάτω από τη βρύση και το βάζουμε σε μπολ για σαλάτα.

2. Πλένουμε και ψήνουμε της ντομάτες με αλάτι και ελαιόλαδο για 15 λεπτα στους 180 , αφού κρυώσουν ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μια μπασίνα. Κάνουμε φλοιώδες το αγγούρι με ένα πίλερ και το προσθέτουμε και αυτό

3. Κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι πολύ λεπτά το άσπρο και το πράσινο μέρος

4. Βάζουμε όμορφα την φέτα σε κυβάκια από πάνω και στολίζουμε με τις ελιές κ

5. Πασπαλίζουμε με λίγη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και φυσικά ελαιόλαδο olithea

olithea-picture of packaging